Vormgeving voor
web en drukwerk

op kantoor

We maken websites, drukwerk en aanverwante zaken voor uiteenlopende doelgroepen. De vormgeving verzorgen we graag zelf, de productie van drukwerk en de realisatie van complexe websites besteden we uit aan andere professionals.

Persoonlijk drukwerk
Wil je een bijzonder geboortekaartje of trouwkaartje, een kaartje dat niemand anders heeft? Heb je een mooi ontwerp gezien maar wil je het net anders, op je eigen manier? Laat ons dan weten wat je idee is en wij laten weten wat het kost om het kaartje helemaal naar je wensen te maken en te laten drukken. 

Midden- en kleinbedrijf (MKB/KMO)
We werken graag met klanten uit midden- en kleinbedrijven omdat ze vaak net zo enthousiast zijn als wij. Weet je wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een raamsticker? Of heb je geen idee maar ben je op zoek naar een eenduidige huisstijl waarmee je makkelijk flyers, cadeaubonnen en andere uitingen kunt opbouwen? In beide gevallen zijn we je graag van dienst. We kunnen behalve de vormgeving ook de productie van je drukwerk regelen. Maar de ontwikkeling van een simpele of ingewikkelde website behoort ook tot de mogelijkheden.

Complexe websites
We werken ook heel graag aan complexere projecten. Met meer dan tien jaar ervaring in het vormgeven van complexe websites (metazoekmachines voor de reisbranche, grote webshops) kunnen we zelfverzekerd zeggen dat we goed zijn in het overzichtelijk visualiseren van grote hoeveelheden content en het sturen van de bezoeker. We kunnen middels een flowchart de informatiestromen inzichtelijk maken, we kunnen de website vormgeven, de realisatie organiseren of we doen het allemaal.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

2018 © kiwico - Utrecht | Algemene voorwaarden